Kycklingbröstfilé
|
Färsk svensk kycklingbröstfile, från svenska gårdar. Denna marineras, grillas och skärs upp i skivor. Finns att få i 4 smaker: Thailändsk touch, Indisk touch, Honung&timjan eller med koksmjölk.
|
|
|
Kycklinglårfilé
|
Kycklinglårfilé marinerad och grillad, med smak av Thailand eller Indien. Smakrik!
|
|
|
Lammfärsbiffar
|
Svenskt lammkött, med blandade orientaliska blandade kryddor. Lammfärsbiffarna steks lätt, vänds på grillen och tillagas därefter på låga grader i ugn. TILLFÄLLIGT SLUT
|
|
|
Nötfärsbiff
|
Färsk svensk nötfärs, med ägg, ajvar och smakrika kryddor. Steks lätt och tillagas sedan i ugn på låga grader.
|
|
|
Cevapcici
|
Färsk svensk nötfärs med ägg, vitlök, chili och andra smakrika kryddor. Små biffar som steks lätt, vänds på grillen och tillagas därefter på låga grader i ugn.
|
|
|
Laxfile
|
Laxfile. marineras och kryddas med bla gurkmeja, ingefära, chili, vitlök och salt. Grillas lätt och tillagas därefter på låga grader i ugn. Rekommenderas att ätas inom 3-4 dagar.
|
|
|