Vi tänker på er hälsa

Bra mat på jobbet. Bra resultat.

Påverka hälsan på er arbetsplats! Att äta bra och att träna påverkar både koncentration och prestation. En hälsosam kost ger er bättre förutsättningar för en friskare vardag och bra resultat på jobbet.


Catering

För eventet eller till det där viktiga lunchmötet. Välj bland stort utbud lunchlådor eller skräddarsy din drömbuffe. Vi erbjuder även fika och mellanmål.


Mat på jobbet

Perfekt för era anställda som inte har med sig matlåda hemifrån och om ni bara har onyttiga hak runt hörnet. Välj bland våra färdiga matlådor eller skräddarsy efter era önskemål. Som hemlagad mat, fast på jobbet.


Hälsosam livsstil

Hälsosam livsstil är det perfekta paketet för era medarbetare. Här får era anställda både träning och bra mat till ett förmånligt pris. Kontakta oss för mer info!

Bättre resultat med bra mat.

Varför mat ifrån MindMix?

Hos MindMix står kunden och hälsan i centrum. Vi inriktar oss på mat som är både näringsrik och hälsosam. Maten ska vara vällagad, smakrik och färgglad, fylld med vitaminer. Vi skäms inte för att krydda din måltid och vi har tagit inspiration från hela världen gällande recept, produkter och kryddning.

Mat från MindMix passar alla som vill göra något bra för sin hälsa eller som bara vill äta varierad, prisvärd och god mat. Vi använder oss enbart av kyckling från svenska gårdar och svenskt kött. All fisk och skaldjur som vi använder oss av, är miljömärkt. Vi ser maten som en viktig funktion i er vardag och som ett verktyg för att få motiverade, friska medarbetare som presterar bättre på jobbet.

Vad kan vi göra för er?

  • Vi kan erbjuda er catering med ett stort utbud, till ett bra pris.

  • Vi kan skräddarsy maträtter och bufféer efter era önskemål.

  • Vi kan erbjuda er näringsberäknade matlådor, om ni vill fylla kylen på jobbet.

  • Vi kan erbjuda ett träningspass till ett förmånligt pris i samband med er lunch/catering

  • Vi kan hjälpa er att få friska, glada och piggare medarbetare

+