Vi tänker på din hälsa

Skräddarsytt

Har du fått ett kostschema av din personliga tränare? Har du ordinerats bättre kost på grund av sjukdomstillstånd? Det du vad du vill äta och hur många kalorier du vill äta men inte har tiden att väga eller att tillaga maten?

Hos oss får du en flexibel lösning på mat som räddar din vardag!

ex 1

"Jag ska tävla i fitness och ska äta 50g råris/bulgur/quinoa och 150g kyckling per måltid och 2ggr per dag. ". Jag behöver även ett mellanmål 250kcal.

Vi hjälper dig!

Ex 2

" Jag är 185cm, väger 135kg och vill gå ner till 90kg. Jag vill ner i vikt pga högt blodtryck och början till diabetes". Är van vid stora portioner mat.

VI HJÄLPER DIG!

ex 3

"Jag vill äta ren mat utan konstiga tillsatser. Bara svenskt kött och kyckling. Ingen gluten eller laktos. 500kcal och 30g protein per måltid ".

VI HJÄLPER DIG!

KOMBINERA BRA MAT MED TRÄNING

Paket 1- Prova på

  • 1 vecka

  • 1st träningstillfälle .

  • 10st matlådor 17 st alt. (6st veg).

För dig som vill prova på att träna med personlig tränare och som vill prova MindMix matlådor i en vecka.

1 vecka mat och Personlig träning, (begränsat antal platser)

950kr (gäller vid endast 1 tillfälle).

Paket 2- resultat

  • 6 veckor

  • 1-2 träningstillfällen per vecka

  • 60st matlådor 17 st alt. (6st veg).

För dig som vill träna tillsammans med personlig tränare, personligt anpassat och format efter dig och dina mål.

6 veckor mat och Personlig träning, begränsat antal platser

Kontakta oss för pris

paket 3- tillsammans

  • 12 veckor

  • 1-2 träningstillfällen per vecka

  • 120 st matlådor per person

För dig som vill träna tillsammans med din partner eller dina vänner i mindre grupp (max 6pers).

12 veckor mat och PT- small group - begränsat antal platser

Kontakta oss för pris

NOMINERAD TILL ÅRETS Personliga tränare

Personlig Tränare och hälsocoach
"Med värme , seriositet, 100% närvaro och gediget kunnande lotsar Natalie sina adepter från ängsliga motionärer till starka atleter. Hennes superkraft är att förmedla tilltro till ens egna förmåga och att det aldrig är för sent att börja lyfta tungt. Hennes energi pushar dig att ta ut det där lilla extra som du vet att du har, men inte tidigare vågat." -Guldhjärtat 2021

                     

Natalie Sleiers

Fredrik Sennevall

Hej jag har haft Natalie som pt i snart två år hon fungerar väldigt bra för mig. Hon är kunnig och gör bra övningar för mig och puchar mig till att nå nya mål jag trivs väldigt bra med att ha henne som min coach. Jag har aldrig tränat på gym aktivt förut och började för att bli starkare framför allt i min rygg som jag har haft mycket smärta i under flera år. Så jag är inget tränings freak! Men det vi gör tillsammans funkar jättebra för mig och ryggsmärtor har jag helt sluppit jag har ju såklart blivit starkare i hela kroppen sedan har även min fru blivit en kund till Natalie. Jag tränar två pass i veckan och min fru börjar med två pass i veckan efter nyår nu kör hon bara ett pass.

Cecilia Besev

Med lika delar fokus och närvaro, gedigen kunskap, lyhördhet och värme lotsar Natalie sina kunder genom träning från nybörjare till självklar atlet. Kontakten är direkt, både tidsmässig med snabba svar och kommunikativ, vilket ger en känsla av att bli sedd och att vara viktig. Natalie ingjuter tro på sina adepter när deras egna självförtroenden tryter och med oförtruten entusiasm får hon sina kunder att växa!

Vi på MindMix vill förenkla er vardag genom att leverera ett brett utbud av hälsosamma och personligt anpassade matlådor. Vi vill också uppmuntra till fysisk aktivitet och tar därför nästa steg i vår resa: Helhetslösningar där vi kombinerar mat och träning!

Er hälsa i fokus. -MindMix